Rüyada el ve parmak

Rüyada el ve parmak zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, isteklerinin erteleneceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına alamet eder.

Rüyada el ve parmak gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalarınız veya düzenlemeler iyi gitmiyorsa, eşyalarınızı koyacak yeni mekanlar bulmalı veya işlerinizi yoluna koyabilecek alternatif yollar araştırmalısınız.

Rüyada el ve parmak aralarından su sızmayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada sağ el baş parmak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada fazla el parmağı görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine yorulur.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde fazla parmak görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına rivayet eder.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaksız el görmek yardımcı olmayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments