Rüyada elinde fazla parmak görmek

Rüyada elinde fazla parmak görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada elinde fazla parmak gördüyseniz:

  • Aşkta da duygusallığınız devam edebilir.

Rüyada fazla el parmağı görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalettir.

Rüyada elinde fazla parmak görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına işaret eder.

Rüyada ayakta fazla parmak görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına işarettir.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada fazla parmak bununla yüceleceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada fazla parmak görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, korkularının üzerine gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde fazla parmak görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments