Rüyada fazla el parmağı görmek

Rüyada fazla el parmağı görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, aydınlığa çıkılacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fazla el parmağı gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada fazla el parmağı görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işarettir.

Rüyada elinde fazla parmak görmek hayır işleri yapacağına, gözden düşeceğine inanılır.

Rüyada fazla ayak parmağı görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada parmakların beşten fazla olduğunu görmek garanti olacak bir yer edineceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine inanılır.

Rüyada ayakta fazla parmak görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına rivayet eder.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek sorunların günden güne azalacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments