Rüyada el parmaklarında kıl görmek

Rüyada el parmaklarında kıl görmek yaşama isteğinin artacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, planların boşa gideceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işarettir.

Rüyada el parmaklarında kıl gördüyseniz:

  • Yerleşim, kişisel gelişim, ev veya aile konularında kafanızdan geçen şeyleri gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına işarettir.

Rüyada parmaklarda kıl görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni işler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak kılı görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada parmakta kıl görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına işaret eder.

Rüyada kıllı parmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıllı parmak görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek işinden uzaklaşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments