Rüyada sağ elinde altı parmak görmek

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ elinde altı parmak gördüyseniz:

  • Yardım talebiyle karşılaşırsanız üzerinize düşeni yapmalı ya da uygulanabilir çözümler üretmeye çalışmalısınız.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, iş değişikliğine gidileceğine tabir olunur.

Rüyada sağ el baş parmak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet eder.

Rüyada altı parmaklı el görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına işaret eder.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, düşmanlarını kaybetmeye işaret etmektedir.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ parmakta alyans görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına alamet eder.

Rüyada sağ baş parmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada sağ parmağında yüzük görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments