Rüyada parmaksız el görmek

Rüyada parmaksız el görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaksız el gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hobileriniz veya ilgi alanınıza giren şeyler hakkında sunum yapabilirler.

Rüyada el parmağının koptuğunu görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek hem de sevdiklerinin olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek tatsız haberlerin alınacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada fazla el parmağı görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Rüyada el ve parmak açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde fazla parmak görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına alamet eder.

Rüyada altı parmaklı el görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada el parmaklarının çoğaldığını görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments