Rüyada el ve ayak yıkamak

Rüyada el ve ayak yıkamak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, mülkiyetinin de artacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada el ve ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.

Rüyada el ayak yıkamak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada elini ayağını yıkamak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına inanılır.

Rüyada el ve ayak yıkamak işlerinden belirsizlik olacağına, getirisi çok olan işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda ayak yıkamak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına işaret eder.

Rüyada annenin ayağını yıkamak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine yorulur.

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak ticaretinin gelişeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarını yıkadığını görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments