Rüyada suda ayak yıkamak

Rüyada suda ayak yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, yalan söyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilirsiniz.

Rüyada ayaklarını suda yıkamak maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada suda ayak yıkamak maaşının artacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda ayaklarını yıkamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı yorulmaktadır.

Rüyada akan suda ayak yıkamak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği soğuk suda yıkamak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine delalettir.

Rüyada akan suda yüz yıkamak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada kirli suda çamaşır yıkamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine işaret eder.

Rüyada akan suda çamaşır yıkamak yeni mallara kavuşacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments