Rüyada ayaklarını yıkadığını görmek

Rüyada ayaklarını yıkadığını görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kötü gününü de paylaşacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını yıkadığını gördüyseniz:

  • Tepkisellik kaybettirebilir.

Rüyada denizde ayak yıkamak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine işarettir.

Rüyada ayak kiri yıkamak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada ayak yıkamak eski bir hastalığın nüksedeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada banyoda ayak yıkamak elindekileri kaybedeceğine, ekmeğinin verimli olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü ayağı yıkamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el ve ayak yıkamak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada suda ayaklarını yıkamak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments