Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak

Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, planların tutmayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada birinin ayağını yıkadığını görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına rivayet eder.

Rüyada derede ayaklarını yıkamak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ayağı yıkamak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada ayaklarını yıkamak ona emek vereceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün ayağını yıkamak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada denizde ayaklarını yıkamak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada çamurlu ayağı yıkamak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak insanların alım gücünün azalacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments