Rüyada annenin ayağını yıkamak

Rüyada annenin ayağını yıkamak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada annenin ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada anne ayağı yıkamak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada annenin ayağını yıkamak tebrik edileceğine, ismini herkese duyuracağına yorulur.

Rüyada kirli ayak yıkamak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada birinin ayağını yıkadığını görmek kariyer edineceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağını yıkamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarını sabunla yıkamak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, manevi tatmini islamiyet’te bulacağına işaret eder.

Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Merve

Ruyamda annemi gordum bacagi agriyordu benle ablamda sabun yumurta unla bir karisim yapip veriyorduk ustune