Rüyada el tırnaklarını uzun görmek

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, borçlarından kurtulacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, hastalıklarının düzeleceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada el tırnaklarını uzun gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada el tırnağını uzun görmek şeytanın aklına uyacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek hasta ise şifa bulacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sadece kendisini düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun tırnak kesmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını uzun görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çok güzel adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
mevlüt

rüyada sağ elimin orta parmağımın tırnağını uzun ama tertemiz görmek