Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek

Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, onurlu bir hayat süreceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, rahat bir nefes alınacağına, sorunlarının da çözüleceğine, kırılan kalbin onarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağın uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun tırnak görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, yeni yerler göreceğine işarettir.

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek kararlar alacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada uzun tırnak kesmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada tırnakları uzun görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada tırnağını uzun görmek kazancın yetmez olacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek girilen yolda zarar edileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments