Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, hikmete kavuşacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağının uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler oluşabilir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek insanlarla uyumunun artacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun tırnak görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnakları uzun görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına tabir olunur.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek rakiplerini mağlup edeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments