Rüyada el tırnağını uzun görmek

Rüyada el tırnağını uzun görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada el tırnağını uzun gördüyseniz:

  • İmajınızı korumalısınız.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek kafasını toparlayamayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına inanılır.

Rüyada el tırnağını uzun görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek sohbetinin bozulacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına yorulur.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine delalettir.

Rüyada çok uzun tırnak görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek kişinin can derdine düşeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments