Rüyada el saati görmek

Rüyada el saati görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, böylece hayatından memnun olacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalettir.

Rüyada el saati gördüyseniz:

  • Yaptığınız çalışmaların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada birinin elinde saat görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine alamet eder.

Rüyada el saati görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat kayışı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pırlanta saat görmek sürekli yerinde sayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet eder.

Rüyada saat satın almak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek saati takmak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına alamet eder.

Rüyada kol saatini suya düşürmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Rüyada saati ileri almak düzeninin yeniden sağlanacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments