Rüyada saat satın almak

Rüyada saat satın almak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına işaret eder.

Rüyada saat satın almak gördüyseniz:

  • Duygu sömürüsü ya da duygusal şantaj yapan kişilere dikkat edin.

Rüyada saat satın almak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hafif ve iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar saati satın almak hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine inanılır.

Rüyada saat satın aldığını görmek zor durumda kalacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saati satın almak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada çalar saat satın almak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada kol saat satın almak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz saat hediye almak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada saat tamircisi görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments