Rüyada erkek saati takmak

Rüyada erkek saati takmak maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, razı geleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada erkek saati takmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız tekliflere kayıtsız kalınması zor görünüyor.

Rüyada erkek saati takmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada koluna altın saat takmak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada siyah kol saati takmak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalettir.

Rüyada altın kol saati takmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına alamet eder.

Rüyada pembe saat takmak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada kola saat takmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil saat takmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments