Rüyada birinin elinde saat görmek

Rüyada birinin elinde saat görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, parasının ve malının çoğalacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinde saat gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Rüyada el saati görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin elinde saat görmek bazen de rahat geçeceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Rüyada kol saat bulmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü kol saati görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada saat sesi duymak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına rivayet eder.

Rüyada durmuş kol saati görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık saat görmek kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına işarettir.

Rüyada ölen birinden saat almak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments