Rüyada kol saatini suya düşürmek

Rüyada kol saatini suya düşürmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kol saatini suya düşürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu gibi gözüküyor.

Rüyada kol saatini suya düşürmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saatini düşürmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, karamsarlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada mavi kol saati takmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saat kordonu görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kol saati takmak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kol saati görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna saat taktığını görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ona şifa olmayacağına delalettir.

Rüyada taşlı kol saati görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments