Rüyada parmak kılı görmek

Rüyada parmak kılı görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmak kılı gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Rüyada kıllı parmak görmek mutluluk ve başarı getireceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet eder.

Rüyada parmakta kıl görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıllı parmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek yeni hobiler edinileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada parmak kılı görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine işarettir.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada parmağında kıl görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments