Rüyada kıllı parmak görmek

Rüyada kıllı parmak görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, onu dinleyeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, keyfinin kaçacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kıllı parmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına alamet eder.

Rüyada parmaklarda kıl görmek sorunların teker teker çözüleceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret eder.

Rüyada parmağında kıl görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı parmak görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı parmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments