Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına inanılır.

Rüyada ayak parmaklarında kıl gördüyseniz:

  • Sabır sizin için avantaj olacak.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına inanılır.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek kötü günler görüleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıllı parmak görmek emellere ulaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada parmaklarda kıl görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı parmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakta kıl görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, onu darda bırakmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments