Rüyada kıllı parmak

Rüyada kıllı parmak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kendini bunu başaracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına alamet eder.

Rüyada kıllı parmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya özel yaşamınıza ait ilişkilerde fark etmeden karşı taraf üzerinde baskıcı olmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada parmak kılı görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine yorulur.

Rüyada parmağında kıl görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı parmak görmek patron koltuğuna geçeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada kıllı parmak adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments