Rüyada parmaklarda kıl görmek

Rüyada parmaklarda kıl görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, malının da hiç olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarda kıl gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, belli düzenlemelerin veya maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada parmağında kıl görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, ardından bu kişiye açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarında kıl görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, huzursuzlukların sona ereceğine işarettir.

Rüyada ayak parmağında kıl görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak kılı görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarda kıl görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada el parmaklarında kıl görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kıllı parmak görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments