Rüyada duvar üstünde oturmak

Rüyada duvar üstünde oturmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalet eder.

Rüyada duvar üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Rüyada duvar üstünde oturmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada duvarın üstünde oturmak rahat geçinerek yaşayacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına alamet eder.

Rüyada duvarda oturmak kişinin tek başına kalacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarın üstüne oturmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçe duvarında oturmak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar dibinde oturmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, kazanca kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek duvarda oturmak eksiklerinin farkına varacağına, kafasının boşalacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarda oturduğunu görmek allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments