Rüyada duvar üstünden atlamak

Rüyada duvar üstünden atlamak kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına yorulur.

Rüyada duvar üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Rüyada duvarın üstünden atlamak haksızlığa uğranacağına, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvar üstünden atlamak toplumda iyi bir yer edineceğine, yeni şeyler deneneceğine delalet eder.

Rüyada taş duvardan atlamak hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada duvarlardan atlamak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın üzerinden atlamak hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada duvara atlamak rütbe edineceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Rüyada duvardan atlamak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, sorunlarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar atlamak bol şanslı bir döneme girileceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments