Rüyada duvarın üstünde durmak

Rüyada duvarın üstünde durmak yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulur.

Rüyada duvarın üstünde durmak gördüyseniz:

  • Karmaşık durumlardan uzak kalmanız stresi azaltabilir.

Rüyada duvar üstünde durmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada duvarın üstünde durmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde su üstünde durmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak kendisine fazlaca kar getireceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde durmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına tabir olunur.

Rüyada tek ayak üstünde durmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven üstünde durmak bir sebeple çok zarar göreceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments