Rüyada duvarın üstünden atlamak

Rüyada duvarın üstünden atlamak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, hayaller kurulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, kişinin daha çok kazanacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine delalet eder.

Rüyada duvarın üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Rüyada duvarın üstünden atlamak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar üstünden atlamak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvardan atladığını görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş duvardan atlamak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada duvardan atlamak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına inanılır.

Rüyada duvarın üzerinden atlamak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvara atlamak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments