Rüyada duvar çıkmak

Rüyada duvar çıkmak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar çıkmak gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüksek duvara çıkmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada duvar çıkmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada duvar üzerine çıkmak herkesi doğru yola çağıracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Rüyada duvarın üzerine çıkmak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalet eder.

Rüyada duvardan çıkmak yeni bir işe geçiş yapılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada düz duvara çıkmak âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, gönül yaralarının iyileşeceği yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments