Rüyada yüksek bir duvara çıkmak

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak art niyetli kişilere uyacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sıkıntıların son bulacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenin tamamlanması gerekiyor.

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada yüksek duvara çıkmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir duvar görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir duvardan düşmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına yorulur.

Rüyada yüksek duvardan atlamak aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek duvarda oturmak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalettir.

Rüyada yüksek duvar görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments