Rüyada duvarın üzerine çıkmak

Rüyada duvarın üzerine çıkmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kırılan kalbin onarılacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada duvarın üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Mantıksız tavırları olan kişilerden uzak durmalı, evinizi, ailenizi veya önemli ilişkilerinizi korumalısınız.

Rüyada duvarın üzerine çıkmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada düz duvara çıkmak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada duvar çıkmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada duvardan çıkmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek duvara çıkmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada duvar üzerine çıkmak islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvar üstüne çıkmak umutlarının bitmesine sebep olacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments