Rüyada duvarın üstüne çıkmak

Rüyada duvarın üstüne çıkmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, kişinin afiyette kalacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha ilerki safhalarda bir zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada duvar üstüne çıkmak rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarın üstüne oturmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada bulutların üstüne çıkmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalettir.

Rüyada taşın üstüne çıkmak kimse ile tartışmayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne çıkmak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada taş üstüne çıkmak hayırlı bir yola çıkılacağına, sorunlarını aşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments