Rüyada yüksek duvara çıkmak

Rüyada yüksek duvara çıkmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, kişinin can derdine düşeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına inanılır.

Rüyada yüksek duvara çıkmak gördüyseniz:

  • Yani, bırakın herkes kendi bildiği gibi yapsın.

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek duvara çıkmak iş için gurbete gidileceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir duvardan düşmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işarettir.

Rüyada yüksek duvarda oturmak zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada yüksek duvar görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir duvar görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek duvardan inmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments