Rüyada duvardan çıkmak

Rüyada duvardan çıkmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvardan çıkmak gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.

Rüyada duvarın üzerine çıkmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işarettir.

Rüyada bahçe duvarına çıkmak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak malının ve gelirinin çoğalacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada duvar üstüne çıkmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işarettir.

Rüyada cami duvarına çıkmak hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada duvar üzerine çıkmak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada düz duvara çıkmak yardımın alınacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments