Rüyada duvar üzerine çıkmak

Rüyada duvar üzerine çıkmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kazançlı işlere girileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, itibarını geri kazanacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvar üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Rüyada cami duvarına çıkmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada duvardan çıkmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar üzerine çıkmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına yorulur.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak şöhret ve itibar kazanacağına, prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada düz duvara çıkmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulur.

Rüyada bahçe duvarına çıkmak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar üstüne çıkmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Alişan çetinkaya

Rüyamda çok eskiden dedemlerin belki 100 yıl önce yaşadıkları evi gördüm ev şu an sadece temeli belli fakat rüyada gördüğüm evin sadece üstü yani çatı yok bizde üzerine çıkmış eve bakıyoruz hava çok güzel güneşli bir hava var sadece bakıyoruz yanımda başka bir uzaktan bir akrabamızla beraberiz