Rüyada duvak taktığını görmek

Rüyada duvak taktığını görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvak taktığını gördüyseniz:

  • Siz fikrinizi söylediniz.

Rüyada birinin duvak taktığını görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada duvak taktığını görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, eskileri yâd edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz duvak taktığını görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada siyah duvak taktığını görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının duvak taktığını görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının duvak taktığını görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvak açmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments