Rüyada başkasının duvak taktığını görmek

Rüyada başkasının duvak taktığını görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, evlat sahibi olunacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine inanılır.

Rüyada başkasının duvak taktığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Rüyada siyah duvak taktığını görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine inanılır.

Rüyada duvak taktığını görmek maddi olarak zarar edileceğine, hasretlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada beyaz duvak taktığını görmek aile içinde saadetinin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının duvak taktığını görmek kazanç ve kar getireceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının duvak taktığını görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin duvak taktığını görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek kariyerinde atılım yapacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada pembe duvak görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments