Rüyada arkadaşının duvak taktığını görmek

Rüyada arkadaşının duvak taktığını görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, güzel günler için yaşayacağına, spora başlayacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının duvak taktığını gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Rüyada arkadaşının duvak taktığını görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının duvak taktığını görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah duvak taktığını görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvak taktığını görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz duvak taktığını görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin duvak taktığını görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını duvaklı görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments