Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek

Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı duvak taktığını gördüyseniz:

  • Başka kişilerin fikir veya tecrübelerine önem vermenizde fayda var.

Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz duvak taktığını görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah duvak taktığını görmek çok üzüntü yaşayacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının duvak taktığını görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada duvak taktığını görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, itibar edineceğine işarettir.

Rüyada birinin duvak taktığını görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendini yiyip bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının duvak taktığını görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments