Rüyada duvak açmak

Rüyada duvak açmak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, kolaylık elde edeceğine yorulur.

Rüyada duvak açmak gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Rüyada duvak açmak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, büyük hatalar yapacağına inanılır.

Rüyada başkasında duvak görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başında duvak görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada duvak taktığını görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtık duvak görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin başında duvak görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada duvak kesmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik ve kırmızı duvak görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments