Rüyada birinin duvak taktığını görmek

Rüyada birinin duvak taktığını görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin duvak taktığını gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada duvak taktığını görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalettir.

Rüyada siyah duvak taktığını görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz duvak taktığını görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin duvak taktığını görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, ev içinde mutluluğun artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının duvak taktığını görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının duvak taktığını görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında gelin duvağı görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments