Rüyada duru akan su görmek

Rüyada duru akan su görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duru akan su gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bakış açınız gerçek hayatın veya mevcut durumun gerçeklikleriyle örtüşmüyor olabilir.

Rüyada duru akan su görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada akan duru su görmek büyük zorluklar yaşayacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru suyla yıkanmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru berrak su görmek kazançsız işler peşinde olmaya, hata yapılacağına inanılır.

Rüyada duru suya girmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz duru su görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada duru suyun içinde yürümek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Rüyada duru suya düşmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments