Rüyada duru suyun içinde yürümek

Rüyada duru suyun içinde yürümek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, seyahatlere katılacağına, diplomalarının artacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada duru suyun içinde yürümek gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Rüyada duru suyun içinde yürümek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bazı sırların açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru suda yürümek büyük başarı kazanacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru su içmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık ve duru su görmek eşinden yana huzurlu olacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz duru su görmek tüm sorunlarının biteceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duru suya girmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru berrak su görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada duru akan su görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments