Rüyada temiz duru su görmek

Rüyada temiz duru su görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz duru su gördüyseniz:

  • Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.

Rüyada temiz duru su görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, işinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru temiz deniz görmek mal ve para sahibi olacağına, zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru suyla yıkanmak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada duru su içmek dertlerinin biteceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada duru suya düşmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada duru su görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada duru akan su görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada duru suyun içinde yürümek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments