Rüyada duru suya girmek

Rüyada duru suya girmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, ölümcül hastalıklara işaret delalet eder.

Rüyada duru suya girmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların kontrolünü ele almanız gerekiyor olabilir.

Rüyada duru suya girmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık ve duru su görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, desteksiz kalacağına delalettir.

Rüyada akan duru su görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru suya düşmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet eder.

Rüyada duru suyun içinde yürümek planlarının bozulacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru su görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada duru akan su görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru su içmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments