Rüyada duru suyla yıkanmak

Rüyada duru suyla yıkanmak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duru suyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara bakış açınızı değiştirmeniz veya farklı şekillerde değişikliğe gitmeniz başarmanın anahtarı olabilir.

Rüyada duru su görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, sağlık ve şifa bulacağına yorulur.

Rüyada temiz duru su görmek insanları kandıracağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan duru su görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Rüyada duru suya girmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru berrak su görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına inanılır.

Rüyada bulanık ve duru su görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada duru suyla yıkanmak el açmayacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalettir.

Rüyada duru su içmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments