Rüyada duru berrak su görmek

Rüyada duru berrak su görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin ağırlaşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada duru berrak su gördüyseniz:

  • Planlarınızı tartışmaya açmanız, kimlerin bir parçası olmak istediğini, kimlerinse olmayacağını anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada duru berrak su görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine inanılır.

Rüyada temiz duru su görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru suya girmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işarettir.

Rüyada duru suyla yıkanmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duru suya düşmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet eder.

Rüyada duru su görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada duru suyun içinde yürümek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan duru su görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments