Rüyada durgun sudan geçmek

Rüyada durgun sudan geçmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, gücünün azalacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sayılacağına işarettir.

Rüyada durgun sudan geçmek gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte son derece başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada durgun sudan geçmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada durgun denizde yürümek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun suya girmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet eder.

Rüyada durgun gölde yüzmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada durgun akarsu görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada durgun berrak su görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada durgun suda balık görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil durgun su görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments