Rüyada durgun gölde yüzmek

Rüyada durgun gölde yüzmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada durgun gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Rüyada durgun gölde yüzmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine işarettir.

Rüyada durgun göl görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada durgun suda yüzmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada durgun denizde yüzmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, borcunun çok olacağına delalettir.

Rüyada durgun mavi deniz görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet etmektedir.

Rüyada durgun suda balık görmek atılım yapacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada durgun temiz deniz görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, malvarlığının çok daha artacağına işarettir.

Rüyada durgun sudan geçmek hayır duaları alacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments